події

понеділок, 09 жовтень 2017
В Україні надруковано першу поліграфічну продукцію з логотипом FSC.

перша FSC-  сертифікована друкована продукція

У вересні на замовлення Національного представництва FSC в України вийшла перша FSC- сертифікована друкована продукція.

Першою продукцією маркованою логотипом FSC став річний звіт діяльності FSC за 2016 рік, каталог FSC-сертифікованої продукції підприємств України 2017 та інформаційно-роздаткові матеріали до акції FSC-П’ятниця 2017. Всі етапи виробництва цієї продукції - від моменту заготівлі сировини до друку видання повністю сертифіковані за схемою FSC.
Матеріали були надруковані однією з перших FSC- сертифікованих друкарень в Україні Книжкова фабрика UNISOFT.
Друк поліграфічної продукції з логотипом FSC є значним досягненням в розвитку внутрішнього ринку сертифікованої продукції в Україні, що реально відкриває абсолютно нові можливості по розвитку екологічно та соціально відповідального бізнесу в нашій країні. Сектор екологічного друку в багатьох країнах світу вже став нормою, наразі в Україні цей напрям перебуває лише на початковій стадії свого розвитку. Сподіваємося, що цю ініціативу підхоплять наші партнери, прихильники та соціально відповідальний бізнес.