події

п'ятниця, 17 Травня 2019
Тренінг "Практична реалізація вимог стандартів ланцюга постачання та використання торгових знаків FSC®"

tr

24-27 червня Національне представництво FSC в Україні організовує тренінг "Практична реалізація вимог стандартів ланцюга постачання та використання торгових знаків FSC®"

Дата проведення: 24-27 червня 2019 року

Місце проведення: м. Київ

Цільова аудиторія тренінгу:

• відповідальні працівники лісопромислових підприємств – утримувачів та претендентів на отримання сертифікатів CoC;
  • експерти та консультанти з питань сертифікації ланцюга постачання.

Мета тренінгу: практичне опрацювання вимог стандартів, що стосуються ланцюга постачання та торгових знаків FSC.

Максимальна кількість учасників курсу 25 осіб. За потреби буде проведено додатковий тренінг.

Завдяки участі у тренінгу Ви:

• зрозумієте зміст вимог FSC стандартів ланцюга постачання та торгових знаків FSC;
  • опануєте необхідними знаннями щодо розробки та підтримки на підприємстві системи управління ланцюгом постачання згідно з вимогами FSC-STD-40-004 V3-0;
  • оволодієте навиками коректного застосування торгових знаків FSC як на продукції, так і в рекламних цілях.

Спікери:
Павло Кравець – директор Національного представництва FSC в Україні;

Євгеній Хань – менеджер IT та ланцюга постачання Національного представництва FSC в Україні;

Алла Оборська – експерт з ланцюга постачання та контрольованої деревини.

Ми гарантуємо:

• передачу найактуальнішої інформації за допомогою різноманітних тренінгових форм і методів, ефективних для засвоєння ключових тем;
  • розгляд конкретних практичних кейсів з питань реалізації вимог стандартів ланцюга постачання та торгових знаків FSC;
  • отримання відповідей на практичні питання, пов’язані із реалізацією вимог FSC стандартів ланцюга постачання, яке Ви представляєте;
  • переваги для підприємств: підвищення рівня компетенції відповідальних працівників.

Для участі в тренінгу просимо кожного з учасників заповнити прикріплену форму та надіслати її менеджеру ІТ та ланцюга постачання Національного представництва FSC в Україні Євгенію Ханю на електронну адресу e.khan at ua.fsc point org до 31.05.19 р. (реєстрацію продовжено до 07.06.19 р.).

Детальна програма тренінгу буде надіслана після підтвердження участі за допомогою вказаної реєстраційної форми.

* За умови участі двох та більше представників від підприємства кожному наступному учаснику надається знижка в розмірі 10% від вартості навчання; для членів «Асоціації відповідальних лісопромислових підприємств України» та благодійників FSC надається знижка в розмірі 15% від вартості навчання; компанії, які брали участь у опитуванні "Дослідження ринку FSC в Україні 2018", можуть використати знижку в розмірі 10% на одного учасника; знижки не підсумовуються.