середа, 28 Листопад 2018
Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Національним представництвом FSC в Україні та Українською Асоціацією Меблевиків

Просування відповідального меблевого бізнесу є важливою складовою розвитку FSC сертифікації в Україні та створення прозорих і конкурентних умов для вітчизняних виробників.

26 листопада 2018 року в офісі Української Асоаціації Меблевиків відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння. Співробітництво в рамках партнерства включає в себе низку заходів спрямованих на формування внутрішнього ринку сертифікованої меблевої продукції та сприяння виходу членів Асоціації на міжнародні екологічно чутливі ринки меблів, завдяки підвищенню інформування та обізнаності зі стандартами і процедурами FSC, проведенню навчання, здійсненню комунікаційних та маркетингових кампаній.
Директор Національного представництва FSC в Україні Павло Кравець зазначив «Відбулася важлива подія формалізації нашої співпраці, яка триває вже не перший рік. Приємно, що Асоціація представляючи по суті меблеву галузь України демонструє не тільки позитивну динаміку свого розвитку, але й прагнення розбудовувати відповідальний меблевий бізнес».
За додатковою інформацією звертайтеся до Євгеній Ханя e.khan at ua.fsc point org