четвер, 07 Травня 2020
FSC національний стандарт системи ведення лісового господарства для України доступний українською мовою

Press_Release

Відтепер утримувачам FSC сертифікатів та іншим зацікавленим сторонам доступний неофіційний переклад українською мовою FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України.

Переклад FSC національного стандарту, який набув чинності з 30 березня 2020 р., доступний за цим посиланням. Впровадження вимог нового стандарту підприємствами лісового господарства має відбутись протягом 12-ти місяців перехідного періоду із зазначеної дати. Детальніша інформація про впровадження стандарту доступна з адреси https://ua.fsc.org/ua-ua/newsroom/event-news/id/496
Директор Національного представництва FSC в Україні Павло Кравець зазначив: “Завдяки злагодженій, наполегливій та ретельній роботі протягом кількох останніх місяців редакційної комісії, утримувачі сертифікатів, органи сертифікації та зацікавлені сторони отримують нагоду скористатися неофіційним перекладом національного стандарту. Його безумовна перевага в передачі змісту оригіналу через категорійно-понятійний апарат лісівничої науки та практики. Сподіваюся, що переклад сприятиме пришвидшенню переходу до нового стандарту”.
Просимо зауважити, що у будь-якій ситуації англомовна версія FSC національного стандарту (див. https://fsc.org/en/document-centre/documents/resou […]) вважатиметься пріоритетною.
Стосовно будь-яких запитань щодо FSC національного стандарту звертатись до Павла Кравця за адресою p.kravets at ua.fsc point org