вівторок, 16 Листопад 2021
FSC Україна проводить вебінар "Ключові вимоги оновленої версії стандарту FSC-STD-40-004 V3-1"

(© iStock.com / agnormark)© iStock.com / agnormark

Вебінар підготовлено для FSC утримувачів сертифікатів, які бажають дізнатися про оновлені вимоги стандарту ланцюга постачання, зокрема, щодо праці.

Дата проведення: 25 листопада 2021 року (початок о 10:00, тривалість до 2-х год).

Цільова аудиторія:

• відповідальні працівники підприємств організацій у ланцюгу постачання FSC сертифікованої продукції та претенденти на отримання сертифікатів FSC;
  • практикуючі аудитори, органів сертифікації, які працюють в Україні;
  • консультанти з питань FSC сертифікації ланцюга постачання.

Спікери: Кравець Павло Васильович – директор FSC Україна; Хань Євгеній Юрійович – менеджер CоC та цілісності FSC Україна.
Робочі мови заходу: українська та англійська (буде забезпечено переклад).
Мета вебінару: ознайомлення з основними змінами стандарту ланцюга постачання FSC-STD-40-004 V 3-1.
Після вебінару передбачено сесію запитань та відповідей, в якій братиме участь менеджер із контролюваної деревини та ланцюга постачання FSC International - Viky Tran.

Прохання до початку вебінару ознайомитися із оновленою версією стандарту FSC-STD-40-004 V 3-1 та пов'язаними документами, розміщеними на https://ua.fsc.org/ua-ua/_certification/standards/chain_of_custody та пройти безкоштовний онлайн тренінг FSC course for Labour Union Representatives на https://etraining.fsc.org/cstart/course/104

Реєстрацію на вебінар завершено, але Ви можете переглянути онлайн трансляцію в YouTube за посиланням https://youtu.be/50CXN1vJ6oM

У разі запитань звертатись за адресою: info at fsc.org point ua