технічні новини

четвер, 28 жовтень 2021
Онлайн тренінг «Репрезентативні ділянки аборигенних екосистем: визначення та охорона відповідно до FSC® національного стандарту для України»

Тривають організовані FSC Україна тренінги з практичної реалізації FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства. У листопаді 2021 р. відбудеться онлайн тренінг «Репрезентативні ділянки аборигенних екосистем: визначення та охорона відповідно до FSC® національного стандарту для України».

Формат тренінгу: дистанційно.
Дата проведення: 19 листопада 2021 року (початок о 9 год., тривалість до 3-х год.).
Максимальна кількість учасників – 20.
Посилання для участі у тренінгу учасникам буде надіслано заздалегідь.

Мета тренінгу: практичне опрацювання вимог критерію 6.5 FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України.

Цільова аудиторія:

• відповідальні працівники підприємств лісового господарства – утримувачів та претендентів на отримання FSC сертифікатів;
  • консультанти з питань FSC сертифікації системи ведення лісового господарства.

Завдяки участі в онлайн тренінгу отримаєте теоретичні та практичні знання і навички в частині вимог FSC національного стандарту щодо визначення репрезентативних ділянок аборигенних екосистем, а також їх охорони, збереження та посилення їхніх функцій.

Спікер: Чурілов Андрій Михайлович – кандидат біологічних наук, доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції НУБіП України, експерт та консультант з питань цінностей довкілля як складової FSC національного стандарту для України.

Модератори: Кравець Павло Васильович – директор FSC Україна; Павліщук Оксана Петрівна – НУБіП України, консультант FSC Україна.

Ми гарантуємо:

• отримання теоретичних та практичних навичок щодо визначення репрезентативних ділянок аборигенних екосистем на основі конкретних прикладів з урахуванням вимог пропорційності відповідно до FSC національного стандарту для України;
  • роз’яснення практичних підходів до забезпечення охорони, збереження та посилення функцій репрезентативних ділянок аборигенних екосистем;
  • підвищення компетентності учасників онлайн тренінгу з питань відповідального ведення лісового господарства та застосування FSC національного стандарту.

Для участі у тренінгу кожному з учасників необхідно заповнити реєстраційну форму за адресою https://bit.ly/3vQKbAd та оплатити рахунок-фактуру (буде надіслано на Вашу електронну адресу) до 9 листопада 2021 р.

Вартість участі в онлайн тренінгу складає 1500 грн та включає безпосередньо навчання і видачу іменного сертифіката учаснику.

У разі запитань звертатись за адресою: info at fsc.org point ua